Tgrt Haber
28 Ağustos 2022 19:20 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 19:46

Andrea Belotti'nin yeni adresi belli oldu: Galatasaray peşindeydi!

Son dakika transfer haberleri: İtalya Serie A devi Roma, Andrea Belotti'nin transferini resmen açıkladı. Galatasaray uzun süredir Belotti'yi kadrosuna katmak istiyordu ancak oyuncu Roma'yı tercih etti ve 1+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Andrea Belotti'nin yeni adresi belli oldu: Galatasaray peşindeydi!
Roma,Andrea Belotti,Galatasaray,transfer

Roma, uzun süredir beklenen transferi resmen açıkladı.  Serie A ekibi 28 yaşındaki forvet Andrea Belotti'yi kadrosuna kattı. Oyuncu ile 1+2 yıllık sözleşme yapıldı.

İtalyan forvet ilk açıklamasında; "Roma'nın hedefleri inanılmaz büyüledi. Kariyerimde gelişmeye devam etmek istiyorum. Taraftarlarımızın önünde çıkmak için sabırsızlanıyorum." dedi. 

Roma Futbol Direktörü Tiago Pinto ise; "Andrea Belotti'nin Roma'yı seçmedeki kararlılığı hepimizi etkiledi. Bu yeni maceraya başlayabildiğimiz için gerçekten mutluyuz." sözlerini sarf etti.

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1563905610562899975

Galatasaray, Belotti'yi kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verse de oyuncu son ana kadar İtalya'da kalmak istediği için Roma'yı bekledi ve bugün bu transfer gerçekleşti. Bu hamlenin ardından sarı-kırmızılı takımın tüm dikkatini İcardi'ye çevirmesi bekleniyor.

2023 yazına kadar yeni takımıyla sözleşme imzalayan Belotti, 11 numaralı formayı terletecek.  Torino'yla sözleşmesi biten İtalyan forvet, bonservis bedelsiz Roma ile sözleşme imzaladı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...