Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 09:44

Galatasaray’da Fatih Terim’den yönetime: Halil'i istiyorum

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yönetimden geçen yıl iyi bir performans sergileyen genç golcü Halil Dervişoğlu transferini bitirmesini istedi.

Galatasaray’da Fatih Terim’den yönetime: Halil'i istiyorum
galatasaray,fatih terim,forvet,halil dervişoğlu

Falcao’yu gözden çıkaran Diagne’ye de kulüp bakan sarı kırmızılılarda tecrübeli hoca, geçen sezon tadı damakta bırakan genç golcüyü istedi.

ELDE FORVET YOK

Galatasaray bir yandan UEFA’da tur atlamanın hesaplarını yaparken bir yandan da transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı kırmızılılar sekizinci transferinde defans oyuncusu Nelsson’u açıklamaya hazırlanırken gündemde hücuma takviye de var. Falcao ile yollarını ayırmak isteyen Cimbom’da Diagne’nin satışı için de görüşmeler sürerken Mustafa Muhamed’in sezona beklentilerin altında başlaması forvet transferini ön plana çıkardı.

OPSİYONLU TEKLİF

Yönetimle hemen her gün transfer konusunda görüşmelerini sürdüren teknik direktör Fatih Terim, geçen sezondan öğrencisi olan Halil Dervişoğlu konusunda çalışmaların hızlanmasını istedi. Brentford, sezon başında kararını vereceğini bildirmişti ama Türkiye’den başka bir kulübün de devreye girmesi üzerineAslan tekrar harekete geçti. Halil için satın alma opsiyonuyla kiralama önerisi ve iki eşit taksitte 5 milyon avro bonservis bedeli önerilecek.

MİLLÎ TAKIMA KADAR ÇIKTI

Halil Dervişoğlu Galatasaray’da geçen sezon az ama öz süre aldı. Kısa sürede çıktığı 12 maçta 3 gol, 2 asist katkısıyla takımda etkin bir rol oynadı. Ki sarı kırmızılı forma altındaki performansı onu ay yıldızlı ekiple EURO 2020’ye götürmüştü.

Galatasaray dün İstanbul’daki son çalışmasını yaptı. Sarı kırmızılılar bu sabah 08.25’te özel bir uçakla Edinburgh’a gidecek. İstanbul’da St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Aslan UEFA’da yoluna devam etmek için mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçın son taktik idmanını McDiarmid Park’ta gerçekleştirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...