Tgrt Haber
09 Ekim 2022 08:39 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 08:45

Fenerbahçe ligde Karagümrük’ten alacağı 3 puan ile çıkış hedefliyor

Avrupa’da liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe ligde de gaza basmak istiyor. Sakat oyuncularına rağmen Jorge Jesus’un öğrencileri sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe ligde Karagümrük’ten alacağı 3 puan ile çıkış hedefliyor
fenerbahçe,fatih karagümrük,süper lig

UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı galibiyet ile liderliğe oturan Fenerbahçe, Süper Lig’in 9’uncu haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Galibiyet serisine  Beşiktaş derbisinde sekteye uğrayan sarı lacivertli takımda hedef 3 puan. Peres, King, Mert Hakan ve Arao’nun eksiklerine rağmen Jorge Jesus’un öğrencileri endişe etmiyor. Portekizli çalıştırıcı şampiyonluk yolunda Kadıköy’deki maçların önemine dikkat çekti ve 3 puan istediğini sözlerine ekledi.

KARTLAR KONUSUNDA UYARI

Son maçta dörtlü savunma tercih eden Jesus’un Karagümrük mücadelesinde yine üçlüye dönmesi bekleniyor. Jorge Jesus on oyuncu konusunda kararını verirken Rossi ile Emre Mor arasında kaldı. Bu arada Zajc’ın da uzun sürenin ardından forma şansı bulabileceği öğrenilirken ceza sınırında bulunan Ferdi başta olmak üzere Jesus kart konusunda uyarıda bulundu. Tecrübeli teknik adam sakatlıkların üst üste geldiği süreçte gereksiz kart cezaları ile uğraşmak istemediğini futbolcularına iletti.

Fenerbahçe ligde Karagümrük’ten alacağı 3 puan ile çıkış hedefliyor

BATSMAN SİFTAH PEŞİNDE

Avrupa’da çıktığı 3 maçta 2 gol atan Batshuayi, Karagümrük’ü de gözüne kestirdi. Ligde henüz gol sevinci yaşayamayan golcü futbolcu bugün ağları sarsarak siftah yapmak istiyor. 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...