Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 19:32

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kanunları!

Yeni sezon hazırlıklarını, Vitor Pereira önderliğinde sürdüren Fenerbahçe'de hedef şampiyonluk. Takımın başına geldiği günden beri disiplinli bir şekilde çalışan Portekizli teknik adam, yalnızca saha içi değil saha dışı problemler de yakından ilgileniyor. Sürekli olarak disiplin vurgusu yapan Pereira hem takıma hem teknik heyete yönelik bir dizi kurallar da getirdi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kanunları!
Vitor Pereira,Fenerbahçe

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde en büyük sorunlardan biri olan teknik direktör konusunu açıklığa kavuşturmuştu.
Uzun süre teknik direktörsüz kalan Sarı-Lacivertliler, bu sorunu 2015/16 sezonunda da takımın başında olan Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'yı takımın başına getirerek çözmüştü. Sarı-lacivertliler, kariyerinde 5'i lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 8 kupa kazanan Portekizli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

FUTBOLCULARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Çıktığı ilk idmanda oyuncularla saha içerisinde mini bir toplantı yapan Vitor Pereira'nın yardımcıları Filipe Almeida, Luis Silva, Bruno Moura, Antonio Ascensao ve Luis Nedio da çalışmalara başladı.
Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirilen kampta futbolcularla yakından ilgilenen Vitor Pereira yaptığı konuşmada, Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşamak için geldiğini söyledi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kanunları!

Futbolcularına, geçen sezon şampiyonluk kazanamadıklarını ancak kulübe olan bağlılıklarıyla yeni sezonda bunu başaracaklarını aktaran Pereira, "İstanbul harika bir şehir ama ben buraya gezmeye gelmedim. Şampiyon olmaya geldim ve olacağım" ifadelerini kullandı.

"DİSİPLİNLİ OLACAĞIZ, TUTKUMUZLA KAZANACAĞIZ"

Disiplin kurallarına herkesin uyması gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, takım içi iletişiminin önemine değindi. Problemleri karşılıklı konuşarak halletmeleri gerektiğini de vurgulayan Pereira, "Hepiniz çok kaliteli ve ünlü oyuncularsınız ama bunu kanıtlayacağınız yer burası, yani saha. Sizleri geliştirmek için ben ve ekibim buradayız. Disiplinli olacağız, kurallarımızdan taviz vermeden, çok isteyerek, tutkumuzla kazanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kanunları!

VITOR PEREIRA KURALLARI AÇIKLADI

Sürekli disiplin vurgusu yapan Pereira, takımına ve teknik heyete bir dizi kurallar getirdi. İşte o kurallardan bazıları:

1) YEMEKLERE KATILMAK ZORUNLU

İlk olarak kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerine katılım artık zorunlu. Pereira, yemek saatlerinde herkesin aynı anda salonda bulunmasını şart koştu.

2) YEMEK ALIM SÜRECİ

Yemek alım sürecinde bile düzen isteyen 52 yaşındaki çalıştırıcı, bütün futbolcular yemeklerini almadan teknik heyete müsade etmiyor.

3) UYKU SAATLERİ

Beslenmede olduğu gibi yatış saatlerinde de kurallara uymak zorunlu. Antrenman temposuna göre belirlenen uyku saatleri gönderilen program içerisinde oyunculara tebliğ ediliyor. Takım içindeki birlik beraberlik ruhundan taviz vermek istemeyen Pereira, tüm detaylar ile bizzat kendisi ilgileniyor.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kanunları!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...