Tgrt Haber
16 Haziran 2022 09:00 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 09:52

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Genç yıldız yolcu!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminin göreve gelmesinin ardından gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılılar kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlasa da takımın yıldız isminin sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alması şok etkisi yarattı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Genç yıldız yolcu!
Galatasaray,Sacha Boey

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilen seçimde 2. kez başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, transfer çalışmalarına hemen başladı. Özbek yönetimi, öncelikli olarak teknik direktör konusunu çözmek için kolları sıvarken, kadroya yapılacak takviyeler de bu kararın ardından peş peşe gelecek.

BOEY AYRILMAK İSTİYOR!

Transferler için yeni teknik direktörün raporu doğrultusunda hareket etmeyi düşünen sarı-kırmızılılarda beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'a geçen sezon transfer olan Sacha Boey'in takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü. beIN Sports'un haberine göre Fransız sağ bek, kulüple bağlarını koparmak istiyor. 21 yaşındaki futbolcunun ayrılık talebini yeni seçilen yönetime henüz iletmediği de ifade edildi.

Bununla birlikte Sacha Boey ile Alman ve Fransız takımlarının ilgilendiği iddia ediliyor.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Genç yıldız yolcu!

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Boey, geçtiğimiz sezon 1 milyon 150 bin euro bonservis bedeli karşılığında Rennes'den transfer edilmişti. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalmıştı.

Sacha Boey, sarı-kırmızılı takımla 19 karşılaşmada forma giymişti. Boey bu maçlarda 1 gole imza atmıştı.

Yıldız ismin Galatasaray'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Boey'in güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...