Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 12:42 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 12:45

Sergio Oliveira transferinin perde arkasından Fenerbahçe'ye bir çalım daha çıktı: Galatasaray, 7 saatte işi bitirdi

Galatasaray, takımın başına Okan Buruk’u getirmesinin ardından üst üste transferler yapıyor. Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş’ın ardından Fenerbahçe’ye bir transfer çalımı daha atan Sarı-Kırmızılılar, Sergio Oliveira’yı da bitirdi. Oliveira için kapıyı 12 milyon Euro’dan açan Porto’yu Erden Timur, 7 saat görüşme sonrasında 3 milyon Euro’ya ikna etti. Galatasaray’la 2,7 milyon Euro’ya anlaşan Oliveira, 4 yıllık imza atacak.

Sergio Oliveira transferinin perde arkasından Fenerbahçe'ye bir çalım daha çıktı: Galatasaray, 7 saatte işi bitirdi
galatasaray,sergio oliveira,fenerbahçe,transfer

Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı kadrosuna katarak Fenerbahçe’ye art arda transfer çalımları atan Galatasaray, ezeli rakibine bir darbe daha vurdu. Sarı-Lacivertlilerin bitiremediği transferde Porto'yla anlaşan Galatasaray, Sergio Oliveira ile anlaştı.

Porto kulübü ile Erden Timur arasında Milano'da bir balıkçıda başlayan görüşmeler Timur'un otelinde sabaha karşı saat 03.00'te sona erdi.

FENERBAHÇE İNDİRİM ALAMADI

30 yaşındaki Oliveira’nın serbest kalma bedeli 12 milyon Euro’ydu. Portekizli futbolcu ile Fenerbahçe de ilgileniyordu. Portekiz ekibiyle iki defa görüşen Sarı-Lacivertliler indirim alamadığı için transferden vazgeçmişti.

PORTO 7 SAATTE İKNA OLDU

Porto, transfer görüşmeleri için kapıyı 12 milyon Euro’dan açtı. İlerleyen süreçte 8 milyon Euro’ya kadar düşen Portolu yöneticiler ile Erden Timur Milano’da yeniden masaya oturdu. Timur, mali şartlar dolayısıyla transfer için 3 milyon eurodan daha fazla veremeyeceklerini belirterek Porto'yu ikna etti.

Sergio Oliveira transferinin perde arkasından Fenerbahçe'ye bir çalım daha çıktı: Galatasaray, 7 saatte işi bitirdi

4 YILLIK İMZA ATACAK

Kulübüyle anlaşma sağlanmasının ardından Oliveira ile görüşmeler başladı. Sarı-Kırmızılılar Portekizli futbolcuya 3+1 yıllık sözleşme teklif etti. Ancak "Porto ile 4 yıllık net kontratı bırakıyorum" diyerek Galatasaray’ın teklifini kabul etmedi. Sarı-Kırmızılılar, futbolcunun 4 yıllık sözleşme talebini uygun buldu. Sergio Oliveira ile yıllık 2 milyon 750 bin Euro’dan anlaşma sağlandı.

İstanbul'da kontrolden geçtikten sonra Oliveira, kendisini 4 yıllığına Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza atacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...