Tgrt Haber
24 Mart 2024 23:58 - Güncelleme : 25 Mart 2024 02:17

Mauro Icardi'nin tek isteği Fenerbahçe! Talebini Galatasaray'a iletti

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin Fenerbahçe ile ilgili isteği sarı kırmızılıları şaşırttı. Arjantinli golcünün gözünü sarı lacivertli takımın rekoruna diktiği öğrenildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Mauro Icardi'nin tek isteği Fenerbahçe! Talebini Galatasaray'a iletti

Geçen sezon gösterdiği üst düzey performansla Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrolü oynayan Mauro Icardi, bu sezon da takımına katkı sağlamayı sürdürüyor.

Yaşadığı sakatlıktan sonra eski formundan uzaklaşsa da son dönemde toparlanan Arjantinli forvet gollerine kaldığı yerden devam ediyor.

TAKIMDAN TALEPTE BULUNDU

31 yaşındaki deneyimli golcünün takım arkadaşlarından yalnızca şampiyonluk değil, Fenerbahçe ile ilgili de bir talepte bulunduğu öğrenildi.

MAURO ICARDİ REKOR İSTİYOR

Arjantin basınından Ole'nin aktardığı habere göre; Mauro Icardi, gözünü Fenerbahçe'nin rekoruna dikmiş vaziyette. Söz konusu haberde, tecrübeli golcünün Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonunda kırdığı 93 puanlık rekora göz diktiği ve bu rekoru geçmeyi istediği belirtildi.

REKOR İÇİN KAÇ PUAN GEREKİYOR?

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray'ın ligde 8 maçı kaldı. Sarı kırmızılılar sırasıyla Hatayspor, Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

81 puanla liderliğini sürdüren Cimbom, kalan 8 maçta en az 13 puan daha toplarsa puanını 94 yapacak ve Fenerbahçe'nin rekorunu geride bırakacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...