Tgrt Haber
26 Ekim 2022 13:35 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 13:50

İrfan Can Kahveci’den Jesus’a övgü dolu sözler: İnanılmaz bir insan, büyük hoca

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci Rennes maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’a övgü dolu sözlerde bulunan Kahveci, Jesus’un inanılmaz bir insan olduğunu ifade etti. “Hocamız gösterdiğimiz oyunla büyük hoca olduğunu kanıtladı” diyen İrfan Can, Jesus’un daha önce kazandığı kupaları bir kez daha hatırlattı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
fenerbahçe,jorge jesus,irfan can kahveci

UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı futbol ve aldığı puanlarla yoluna emin adımlarla giden  Fenerbahçe yarın Fransız takımı Rennes ile kendi sahasında mücadele edecek. Zorlu mücadele öncesinde 3 puan alarak grubu lider tamamlamak isteyen sarı lacivertli takımda yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

JESUS’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Elindeki avantajı kullanmak istediklerini söyleyen İrfan Can ayrıca teknik direktör  Jorge Jesus için de ayrıca bir parantez açtı. Jesus’un ‘inanılmaz bir insan’ olduğunu söyleyen İrfan Can, “Hocamız gösterdiğimiz oyunla büyük hocalığını kanıtladı. Zaten buraya gelmeden kupalarıyla bunu başarmıştı. Ben hocanın insanlığını konuşmak istiyorum. Jorge Jesus inanılmaz iyi bir insan. Beni futbol kariyerimde en çok etkileyen insanlardan biri oldu. Onun için her şeyimizi vermeye çalışıyoruz. Herkes hocaya çok saygı duyuyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin grup liderliği için çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan başarılı futbolcu, kazanma alışkanlıklarını sürdürmek istediklerini söyledi.

İRFAN CAN'DAN JESUS'A SORU: ROTASYON OLACAK MI?

Sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci’nin basın mensuplarının arasına oturup sorduğı soruya ise Jorge Jesus, "Bu oyuncularım bana karşı ne kadar açık olduğunun göstergesi. Aramızda daha önce planladığımız bire şey değildi. İdmanlarda maçtaki kimin oynayacağı, nasıl oynadığımız belli oluyor. O bu soruyu sorarken biliyorki yine rotasyon olacak" diye cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...