Tgrt Haber
08 Ekim 2022 20:14 - Güncelleme : 08 Ekim 2022 20:31

Sürpriz iddia: Francisco Montero geri dönüyor

Beşiktaş forması giyen genç stoper Francisco Montero'nun İspanya'ya geri dönebileceği öne sürüldü.

Sürpriz iddia: Francisco Montero geri dönüyor
Beşiktaş,Francisco Montero,Elche,La Liga

Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı bulamayan Francisco Montero için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, Valerien Ismael'in gözüne giremeyen 23 yaşındakl savunma oyuncusunun ülkesine geri dönebileceğini yazdı.

La Liga ekibi Elche'nin Montero ile yakından ilgilendiği ifade edildi. Ayrıca haberde, İspanyol savunmacının isminin yaz transfer döneminde Sevilla ile de anıldığına vurgu yapıldı.

Beşiktaş'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Francisco Montero bu sezon sadece bir maçta forma giydi.

MONTERO: TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM

Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Javier Montero, Radyospor'a yaptığı açıklamada, ''Ocak'ta iyi teklifler gelirse, menajerimle bunları konuşup, değerlendireceğim. Kendim için en iyisi ne ise onu yapacağım'' dedi. 

Atletico Madrid altyapısından yetişen Montero, İspanyol Elche takımından teklif gelip gelmediği yönündeki soruya ise, ''İlgilenen takımlar var. Daha önce söylediğim gibi benim için en iyisi ne ise onu yapacağım'' cevabını verdi.

VİDA İLE TAKIM ARKADAŞI OLACAKTI

Son olarak Yunan ekibi AEK ile masaya oturan Montero, eski takım arkadaşı Vida'nın yeni kulübüyle anlaşamamıştı. Bu sezon şu ana kadar 45 dakika süre alan Montero'nun Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...