Tgrt Haber
03 Ekim 2022 19:23 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 20:27

Sürpriz iddia: Muslera'nın yerine Inaki Pena

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma kaleci Inaki Pena'nın yeniden sarı-kırmızılıların gündemine geldiği iddia edildi. İtalyan gazeteci Matteo Moretto, Galatasaray'ın Muslera'nın yerine kaleye Pena'yı getireceğini öne sürdü.

Sürpriz iddia: Muslera'nın yerine Inaki Pena
Galatasaray,Inaki Pena,Fernando Muslera

Galatasaray'da geçen sezon Muslera'nın sakatlanmasının ardından, teknik direktör Domenec Torrent'in isteği üzerine Inaki Pena, Barcelona'dan devre arasında sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Pena, özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona'ya karşı gösterdiği iyi performans sonrası dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı-kırmızılıların Pena için yeniden devreye girdiği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Matteo Moretto, Pena'nın Barcelona ile sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini ve kulübüyle yeni bir sözleşme imzalamayacağını yazdı. Pena için Galatasaray'ın devrede olduğunu ve sarı-kırmızılıların kariyerinin sonuna doğru yaklaşan Fernando Muslera'nın yerine Pena'yı kaleye geçireceğini duyurdu.

Bu iddialara Galatasaray taraftarı sosyal medyada sert tepki gösterdi ve sezona çok iyi başlayan Muslera'ya sahip çıktı.

BARCELONA'DA FORMA GİYEMEDİ

Barcelona altyapısından yetişen Pena, geçen sezon Galatasaray'a kiralanmıştı. Pena özellikle ayaklarını çok iyi kullanmasıyla dikkat çekmişti. Pena bu sezon da Xavi'nin isteğiyle A Takım'a alındı. Ancak 23 yaşındaki file bekçisi henüz bir maçta görev alamadı.

Lig'de ilk kez Alanyaspor maçında Galatasaray kalesini koruyan Pena, kalesini gole kapatamamış ve maç 1-1 sona ermişti. Pena, Galatasaray formasıyla oynadığı lig karşılaşmalarında kalesinde 9 gole engel olamadı.

Barcelona ile oynanan iki Avrupa Ligi maçında da kalede olan Pena, ilk maçta rakibe gol izni vermemiş; ikinci maçta ise Galatasaray 2-1 kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...