Tgrt Haber
22 Ekim 2015 12:35

29 Ekim tatili 4 gün

29 Ekim bayram tatili 4 güne çıktı... 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın Perşembe gününe denk gelmesi ile 30 Ekim Cuma'nın tatil olup olmayacağı merak ediliyordu. Başbakan Davutoğlu genelgeyi imzaladı. 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarına idari izin sayılacak.

29 Ekim tatili 4 gün
29 ekim, bayram tatili, 4 gün tatil,

Bu sene 29 Ekim Perşembe gününe denk geliyor. 30 Ekim Cuma gününü de resmi tatile eklemek isteyen çalışanlar haftasonu ile birlikte 4 günlük bir tatil yapmış olacak...
30 EKİM CUMA TATİL Mİ?
Başbakan Davutoğlu’nun  30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzaladığı belirtildi . 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanları idari izinli sayılacak.
29 Ekim Perşembe gününe geldiği için cuma günü izin alan çalışanlar dört gün tatil yapabilecek. 
4 GÜNLÜK TATİL RESMİYET KAZANDI
 1 Kasım Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek ve yaklaşık 59 milyon seçmen oy kullanacak. 1 Kasım turizm için yüksek sezona denk gelmiyor; ancak 29 Ekim cumhuriyet bayramı'nın perşembe gününe gelmesi 4 günlük tatil yapma fırsatı anlamına geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...