Tgrt Haber
19 Haziran 2014 18:52

AK Parti Siirt İl Başkanlığı'na Fevzi Sevgili atandı

AK Parti Genel Merkezi'nin talimatıyla yaklaşık bir ay önce Nihat Yumuk’tan boşalan AK Parti Siirt İl Başkanlığı'na Fevzi Sevgili atandı.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı'na Fevzi Sevgili atandı
ak parti genel merkezi, Nihat Yumuk, AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Fevzi Sevgili, Yerel Yönetimler haberleri, Yerel Yönetimler,

AK Parti'nin kuruluş aşamasından bu yana partiye gönül veren bir nefer olduğunu belirten Fevzi Sevgili, bu görevi kendisine tevdi edenleri utandırmayacağını söyledi. Sevgili, "Yapılan değerlendirmeler sonucu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla bu görev bana verildi. Önümüzde çok önemli cumhurbaşkanlığı seçimleri var. AK Parti'nin davasına inanan bir insan olarak kadim Siirt şehrinin tüm farklı değerlerini zenginlik olarak görüp, partimizin Siirt’te aldığı başarıyı taçlandırmak için elimizi taşın altına koyacağız. Bu göreve beni layık görenleri utandırmayacağız" dedi. 20. ve 21. dönem Anavatan Partisi Siirt Milletvekili merhum Nizamettin Sevgili’nin oğlu olan Fevzi Sevgili, görevini layıkıyla yerine getireceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...