Tgrt Haber
08 Mart 2019 18:39

Bakan Soylu: İHA'lara yeni yazılım geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara izin vermeyeceklerini belirterek, "Mayıs ayında İHA’lara öyle bir yazılım yapıyoruz ki, değil dağlarda gezmek, kafalarını çıkaramayacaklar" dedi.

Bakan Soylu: İHA'lara yeni yazılım geliyor
süleyman soylu,,iha,,siha,,teknoloji,

Bolu'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk olarak Yukarı Çarşı mevkiinde bulunan Tarihi Büyük Cami'de Cuma namazını kıldı.

Soylu, daha sonra Bolu Kent Meydanı'nda seçim otobüsünün üzerinden kalabalığa hitap etti.

HDP Eş Başkanı Sezai Temelli’yi eleştiren Soylu, "Karşımızda bir ittifak kurdular, adamın suratında meymenet yok. HDP'nin eş başkanı diyor ki; 'Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da AKP ile MHP'ye kaybettireceğiz' diyor. 'İstanbul, Ankara, İzmir ve her yerde verilen oylar Silopi'ye, Cizre'ye güç olacak' diyor. 299 bizim tespit ettiğimiz HDP'li il genel meclis üyesini zillet ittifakı listelerine yazdılar." şeklinde konuştu.

"İHA'lara öyle bir yazılım yapıyoruz ki kafalarını çıkaramayacaklar"

Soylu, İHA'lara yeni bir yazılım yazdıklarını belirterek, şöyle konuştu:

Mayıs ayında İHA'lara öyle bir yazılım yapıyoruz ki, değil dağlarda gezmek, kafalarını çıkaramayacaklar. Bir taraftan komandolarımız, özel harekatlarımız, Mehmetçiğimiz, diğer taraftan da bütün teknolojimiz gücümüzle bu ülkenin birlik ve kardeşliğini bozmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz.
Türkiye eski Türkiye değil. 3 bin 300 teröristi son 2 yılda etkisiz hale getirdik. İç güvenlik sadece, ardından 3 bin 99, 2017 ve 2018'de mağara ve sığınaklarını tarumar ettik. DHKP-C operasyonları yapıyoruz; bunların Türkiye'deki tüm yöneticileri ya ölüdür veya cezaevindedir.

Yapmak istedikleri 31 Mart'tan sonra bize adım attırmamak, anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirmek. 31 Mart’ta bir zafiyete girersek, şahsi olarak olup olmamamız önemli değil bizden çok var ama bu asil milletten tek var. Onun için dertleşiyorum sizinle. Onun için hangi tuzakla, kumpasla karşı karşıya kaldığımızı size ifade etmek istiyorum.

Bakan Soylu: İHA'lara yeni yazılım geliyor

Çocukların eline taş verdiler
31 Mart'tan sonra biz zayıflarsak, Güneydoğu ve Doğu'da kaymakam ve valileri 6 yaşındaki çocuğun eline taş vererek maskara haline getirirler. Murat Karayılan'a 13, 14 yaşında onların anasının kucağından alınıp da, orada onların masasına meze yapılan, tecavüz edilen kızlarla ilgili tek bir cümle etmediniz. Onlar için Tayyip Erdoğan, Murat Karayılan'dan tehlikelidir. CHP'li kardeşlerime söylüyorum gittiğiniz yol yol değildir, döndürün bu adamı bu yoldan. Bu ülkenin birlik, beraberliğine musallat olan teröristler ile yürümesine engel olun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...