Tgrt Haber
22 Ekim 2015 17:25

Bartın'da bir kişi ormanda ölü bulundu

Bartın'ın Kurucaşile ilçesi Kavaklı köyünde yaşayan 60 yaşındaki Necdet Girit, köye bir kilometre mesafede orman içerisinde ölü olarak bulundu.

Bartın'da bir kişi ormanda ölü bulundu
bartın,orman,

Kurucaşile Kavaklı köyünde arı kovanlarına bakmak için evden çıkan ve 2 gündür kayıp olan 60 yaşındaki Necdet Girit adlı kişi köye 1 kilometre uzaklıktaki orman içerisinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye ve iddialara göre, geçimini arıcılıkla sağlayan Necdet Girit, köye 3 kilometre uzaklıktaki arı kovanlarına bakmak için evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Bazen arı kovanlarının bulunduğu bölgeye giderek geceyi kovanların yanında geçiren Girit, oğlu ve gelini tarafından uzun süre aranmasına rağmen telefonuna ulaşılamadı. 
Sabah erken saatlerde yine telefonla Necdet Girit’i arayan aile, telefona cevap alamayınca arı kovanlarının bulunduğu yere gitmeye karar verdi. Köyden çıkarak babalarını aramaya başlayan aile, köyden bir kilometre uzaklıkta patika yolda Necdet Girit’in cansız bedeniyle karşılaştı. Uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamayan aile, daha sonra durumu jandarma ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin cenaze ve çevresinde yaptıkları incelemenin ardından Girit’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Amasra Belediyesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...