Tgrt Haber
05 Temmuz 2014 22:37

Başbakan Erdoğan 30 bin kişiyle iftar açtı

AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da düzenlediği miting sonrası Samsunlularla iftar yemeği yedi.

Başbakan Erdoğan 30 bin kişiyle iftar açtı
Başbakan Erdoğan, Başbakan Erdoğan iftar, Başbakan Erdoğan samsun,

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Kurtuluş Mücadelesi'nin başlatmak için Samsun'a ayak bastığı Tütün İskelesi'ndeki Kurtuluş Yolu'nda yaklaşık 30 bin kişiyle birlikte iftar açtı. Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingin ardından Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret eden Başbakan Erdoğan, daha sonra iftara kadar dinlenmek için DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'ne geçti. Top patladıktan yaklaşık 3-4 dakikada sonra Kurtuluş Yolu'na gelen Başbakan Erdoğan'ı vatandaşlar ayakta alkışladı.

Başbakan konuşmasından sonra iftara gelen down sendromlu bir çocuğu yanına çağırdı. Bir süre onunla sohbet eden Başbakan Erdoğan, "Ben seni seviyorum biliyor musun? Sen ne kadar seviyorsun? Bir göster bakalım" dedi. Down sendromlu çocuk da mikrofonu eline alarak, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam" şeklinde konuştu. Daha sonra Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler Kurtuluş Yolu'ndan ayrıldılar. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...