Tgrt Haber
14 Ağustos 2014 19:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Anayasa' vurgusu

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan "Hedefimiz anayasa değişikliğini yapabilecek parlamento grubuna sahip olmak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Anayasa' vurgusu
başbakan erdoğan, ak parti, resepsiyon, veda,

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 13. kuruluş yıl dönümü resepsiyonunda konuştu. Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle: "27 Ağustos'ta inanıyorum ki Kongrede delegelerimiz karar verecek ve yeni başbakanımızla geleceği yürüyeceğiz." "Meclis'te 330'u yakalasaydık yüzde 58'de olduğu gibi milletimiz gümbür gümbür bu 60 Anayasa maddesini onaylardı." "Bundan sonraki hedefimiz anayasa değişikliğini yapabilecek parlamento grubuna sahip olmak." "Yeterki biz kendimize çelme takmayalım, içeriye, dışarıya prim vermeyelim." "Büyük düşünmeye mecburuz, dünya, İslam dünyası bize bakıyor. 2015'e farklı ve çok güçlü hazırlanmamız lazım." "Düşünebiliyor musunuz? Pazar gününün o heyecanını, coşkusunu bize yaşatmak istemeyenler Parlamentoda ayakkabılarla uğraşıyorlar. O ayakkabıyı atma, sana lazım olur. Bunların kalitesi bu, seviyesi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...