Tgrt Haber
29 Eylül 2021 13:21

Denetimlerde ceza kesilen taksi şoförü isyan etti

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ‘taksi genelgesi’ sonrası bugün gerçekleştirilen denetimlerde bir taksinin ruhsat süresi dolduğu tespit edildi. Taksi şoförüne para cezası kesilirken, şoför cezaya tepki gösterdi.

Denetimlerde ceza kesilen taksi şoförü isyan etti
taksi,,denetim,

İçişleri Bakanlığı tarafından ‘taksi genelgesi yayımlandı. Yayımlanan genelgeye göre müşteri seçen veya kısa süreli mesafe için yolcu almayan şoförlere para cezası veya arabası bağlanacak. Genelge sonrası polis ekipleri denetimlerde bulundu. Kadıköy’deki denetimler sırasında 34 TES 35 plakalı araç sürücüsü Tuncay Ağca ve 34 TH 29 plakalı ticari taksi sürücüsünün çalışma izni ve ruhsat süresinin dolması nedeniyle sürücülere toplamda 2 bin 678 lira para cezası uygulandı. Sürücülerden biri ise aldığı cezaya tepki gösterdi.

“2 SAATLİĞİNE İŞE ÇIKMIŞTIM”

Ruhsat süresi dolduğu halde yolcu alan taksi sürücüsü Tuncay Ağca, “Hırsızlık mı yaptım da bu aracı bağlıyorsunuz. Ruhsat kaydı yok diye araç mı bağlanır? Benim sicilime girip baksınlar trafik cezam bile yok. Yolcu taşıma kartım ve gerekli belgelerim var. Sadece diğer aracımız arızalı olduğu için tamire gitti. Ben de boş durmamak için bu araçla 2 saatliğine işe çıktım. Suçumuz buysa eğer kanunun kestiği parmak acımaz” diye konuştu.

Denetimlerde ceza kesilen taksi şoförü isyan etti

Ceza kesilen sürücü ceza miktarına tepki gösterdi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...