Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 09:05 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 09:12

Sağlıkta şiddetin adresi bu kez başkent: El cerrahı yok diye doktorun üstüne yürüdü

Ankara Keçiören Devlet Hastanesi’nde bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, hastanede el cerrahı olmadığını öğrenen bir hasta, başka bir doktorun üzerine yürüdü.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT Haber
hastane,sağlık çalışanı,doktor,şiddet,saldırı,ankara

Ankara’da el cerrahisi bulunmayan Keçiören Devlet Hastanesi’ne giden bir kişi, aradığı doktorun hastanede bulunmadığını öğrenince başka bir doktorun üzerine yürüdü. Hakaret ve tehditlerle doktoru tahrik eden hastanın o anları, vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ankara’da bulunan Keçiören Devlet Hastanesi’ndeki olay sosyal medyada kısa sürede çok sayıda kullanıcıya ulaşıp tepki toplarken doktorların özlük haklarının savunulmaması Twitter’da eleştiri konusu oldu.

TÜRKİYE'DE 80 TANE EL CERRAHI KALDI

Keçiören Devlet Hastanesi’nde el cerrahisi bulunmadığını öğrenen ve bu sebeple kişi başka bir doktorun üzerine yürüyen saldırgan, doktorun “Türkiye’de 80 tane el cerrahı kaldı. Sen böyle bağırırsan onlar da böyle istifa eder, doktor doktor diye gezersin ortalıkta” demesi üzerine sesini daha da yükseltti.

'BEDAVADAN PARA KAZANIYORSUN'

Doktora ‘bedavadan para kazanıyorsun’ diyen saldırganın bu tutumu üzerine sinirleri daha da gerilen doktor ise “40 saat çalıyorum ben burada sen kimsin” ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
K14 Temmuz 2022 09:23

Artık buşiddete son verilsin bende bir doktor annesi olarak bu duruma çok üzülüyorum yetkililerden

Sonraki Haber Yükleniyor...