Tgrt Haber
11 Ekim 2023 20:44 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 20:53

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın iş yerine silahlı saldırı: Motosikletle gelip, kurşun yağdırdılar

İstanbul Ataşehir'de Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’a ait bir iş yerine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yaralanan olmazken, ekipler şüphelilerin peşine düştü.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
,İş yeri,Silahlı saldırı,İstanbul,

Son zamanlarda serilediği hareketlerle Türkiye'nin gündeminde düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti, gerçekleştirilen silahlı saldırıyla büyük bir şok yaşadı. Engin Polat'ın Ataşehir’de bulunan iş yerine henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi.

CAN KAYBI YOK

İş yerinin camlarına çok sayıda kurşun isabet etti. Saldırıda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken işletmede maddi hasar oluştu. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin 2 kişi olduğu ve motosikletle gelerek işletmeye ateş açtığı iddia edildi.

POLAT ÇİFTİNE BİR GÜN ARAYLA İKİNCİ SALDIRI

1 gün önce Dilan Polat’a ait güzellik merkezine silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. Engin Polat’a ait kuaföre saldırıdan bir gün önce yine eşi Dilan Polat’ ait güzellik merkezine silahlı saldırı olmuş ve işletmede maddi hasar meydana gelmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...