Tgrt Haber
19 May 2022 09:38 - Güncelleme : 19 May 2022 10:24

İçişleri Bakanlığı duyurdu! 514 personel katılıyor: Eren Abluka 11 Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Elazığ’da 514 personelin katılımıyla Eren Abluka - 11 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Rıstam Çetin Operasyonu'nun başlatıldığını duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 514 personel katılıyor: Eren Abluka 11 Operasyonu başlatıldı
Operasyon,TSK,İçişleri Bakanlığı

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla inlerinde tek tek etkisiz hale getiriliyor.

PKK'YA NEFES ALDIRILMIYOR

Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-Kilit harekatı ile birlikte yurt içinde Eren Abluka Operasyonları ile terör örgütü PKK'ya ağır darbeler indiriliyor. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Elazığ’da 514 personelin katılımıyla Eren Abluka - 11 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Rıstam Çetin Operasyonu'nun başlatıldığı duyuruldu.

İçişleri Bakanlığı duyurdu! 514 personel katılıyor: Eren Abluka 11 Operasyonu başlatıldı

Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 514 personel (37) operasyonel tim görev alıyor.

"OPERASYONLAR KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK"

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...