Tgrt Haber
15 Temmuz 2021 11:33

IŞİD'ci iftirası atılan Oyuncu Ali Nuri Türkoğlu: 15 Temmuz'da 'objektif' gazisi oldum

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnen isimlerden biri de oyuncu Ali Nuri Türkoğlu'ydu. Sosyal medyadan FETÖ'cülerin 'IŞID kafa kesiyor' diyerek fotoğrafını paylaştığı Türkoğlu, ihanet gecesinde yaşananları TGRT Haber'e anlattı.

IŞİD'ci iftirası atılan Oyuncu Ali Nuri Türkoğlu: 15 Temmuz'da 'objektif' gazisi oldum
Oyuncu Ali Nuri Türkoğlu,15 temmuz

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkeyi işgaletme girişimine karşı köprü üzerinde direnen isimlerden biri oyuncu Ali Nuri Türkoğlu… Köprüde yaralı askerlere yardım ederken terör örgütü IŞID ile bağdaştırarak hedef gösterilen Ali Nuri Türkoğlu, TGRT Haber’de o anları anlattı.

ALLAH BİR DAHA BU MİLLETE DESTAN YAZDIRMASIN

Türkoğlu, Türk milletinin darbe girişimi sırasındaki destansı direnişini bir kez daha belirterek, “Objektif gazisiyim. Keşke kurşunlarla yaralananlardan birisi de biz olsaydık. Şehitlerimiz için çok üzüldük. Mehmet Akif Ersoy’un söylediği ‘Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın’ sözünü hatırlatırken şunu söylemek istiyorum ki Allah bir daha bu millete destan yazdırmasın. Zorlu bir geceydi. Gecenin ardından türlü tezgahlar yapıldı ve bizler terörist ilan edildik. O gün neler yaptığımızı biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın emri olmadan biz meydanlara indik. Millet ne yapacağını o gece biliyordu ama darbe girişimini kimse beklemiyordu. Darbe girişimi gece olsaydı ne olurdu bilmiyorum ama onlar panik yaptı ve darbeyi erkene aldılar. FETÖ’cü kamujlaflı bir terörist üzerimize sabaha kadar şarjörü boşaltmış olmasına rağmen bu millet ona yardım etmeye çalıştı” ifadelerini kullandı.

IŞİD'ci iftirası atılan Oyuncu Ali Nuri Türkoğlu: 15 Temmuz'da 'objektif' gazisi oldum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...