Tgrt Haber
30 Ağustos 2023 10:30 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 10:34

İstanbul Boğazı gemi trafiğine çift yönlü kapatıldı

İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirilen yat yarışları nedeniyle deniz trafiği sabah saatlerinde çift yönlü olarak askıya alındı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine çift yönlü kapatıldı
istanbul boğazı,gemi,trafik

İstanbul Boğazı gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı. Boğaz'da düzenlenen yat yarışları nedeniyle trafiğin çift yönlü askıya alındığı bildirildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "TAYK Trofesi Yat Yarışları" nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiğinin saat 09.00'da çift yönlü askıya alındığı belirtildi. Açıklamada, yerel deniz trafiğine ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı kaydedildi.

KARA TRAFİĞİNDE DE BİRÇOK YOL KAPALI

Öte yandan İstanbul'da karayolu ulaşımında ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri tarafından Vatan Caddesi ve bağlantı yollarıNA sabahın erken saatlerinde araç girişi yasaklandı.

Kutlamalarla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, trafiğe kapatılan yollar ve güzergahlar şu şekilde sıralandı:

"Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi giriş ve gelişler, D-100 kuzey ve güney istikametinden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, 10. Yıl Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Edirnekapı'dan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Oğuzhan Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Sofular Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Halıcılar Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Akdeniz Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Akşemsettin Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Ordu Caddesi'nden ve Atatürk Bulvarı'ndan Vatan Caddesi girişleri, Aksaray'dan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Keçeci Meydan Sokak'tan Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi girişleri, Hal Yolu güneyden geliş yönüne Vatan Caddesi girişleri, Adnan Menderes Bulvarı'na çıkan tüm cadde ve sokaklar."

Kapanan cadde ve bağlantı yollarına alternatif güzergahlar Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Sahil Kennedy Caddesi olarak belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...