Tgrt Haber
26 Eylül 2019 16:04

İstanbul'da deprem anında acil toplanma alanları

Son günlerde Türkiye'de bir çok ilde ardı ardına yaşanan depremlerin ardından bugün de İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Deprem sonrası yaşanabilecek bir afet sırasında insanların mahallelerinde toplanabilecekleri alanlar e-devlet üzerinden tek tek işaretlenmiş şekilde vatandaşların bilgisine sunuluyor. Vatandaşlar istediği bölgeyi ve mahalleyi seçtikten sonra evine veya iş yerine en yakın toplanma alanını görebiliyor.

İstanbul'da deprem anında acil toplanma alanları
istanbul,deprem,istanbul depremi,istanbulda acil toplanma alanları

Son günlerde Türkiye'nin bir çok bölgesinde peş peşe yaşanan depremlerin ardından bugün de İstanbul'da yaşanan depremin ardından vatandaşlar deprem anında neler yapılması gerektiğini araştırmaya başladı.

MAHALLENİZDEKİ ACİL TOPLANMA ALANLARINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ
Deprem konusunda bilgi toplamaya çalışan vatandaşlar e-devlet üzerinden afet zamanında acil toplanma alanlarını il, ilçe, mahalle ve sokak ismini girerek ev ve iş yerlerine en yakın toplanma alanlarının yerlerini öğrenebiliyorlar.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...