Tgrt Haber
15 Eylül 2015 13:17

İzmir’de toplu ulaşımda 'bayram' müjdesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kurban bayramı süresince toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirimli hizmet verileceğini bildirdi. Büyükşehir, mezarlık ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından da ücret almayacak.

İzmir’de toplu ulaşımda 'bayram' müjdesi
İzmir, toplu ulaşım

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kurban bayramı süresince toplu ulaşımdan yüzde 50 indirime gitme kararı aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yönetimindeki Eylül ayı ilk oturumunda alınan karar doğrultusunda, belediyeye ait toplu taşıma araçlarına binişlerde, 24 Eylül 2015 Perşembe günü saat 00.00’dan başlayarak, 27 Eylül 2015 Pazar günü saat 00.00’a kadar yüzde 50 indirimli tarife uygulanacak. Havaalanı, Baykuş, 3-5 bilet, 52 binişlik bilet ve yerleşke öğrenci tarifesi uygulamanın dışında tutulacak.
Yine mecliste alınan karar doğrultusunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından mezarlık ziyaretleri için tahsis edilen toplu taşıma araçlarından da bayram günleri ücret alınmayacağı açıklandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...