Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 12:17 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 12:33

Bursa'da kaybolan 'Şans' adlı kediyi bulana 10 bin TL ödül

Bursa'da 6 senedir gözü gibi baktığı 'Şans' isimli kedisi kaybolan Sevcan İlici, kızı yerine koyduğu hayvanının yokluğu nedeniyle büyük üzüntü yaşıyor. Bölgedeki vatandaşlardan destek bekleyen kadın, kedisini bulan kişiye 10 TL ödül vereceğini söyledi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bursa'da kaybolan 'Şans' adlı kediyi bulana 10 bin TL ödül
Bursa,kedi,ödül

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Altınşehir Mahallesi'nde gayrimenkul sektörüyle uğraşan Sevcan İlici'nin kedisi, evinin bahçesinde oynarken kayboldu. 6 yaşındaki kedisini her yerde arayan İlici, kediyi bulamadı. Evladı kadar sevdiği kedisini bulana 10 bin TL ödül vaat eden hayvansever her yerde kedisini arıyor.

"SOKAK SOKAK GEZDİK"

Vatandaşlardan destek bekleyen Sevcan İlici şöyle konuştu:

"Kızım yerine koyduğum kedim 1 hafta önce evimizin bahçesinden kayboldu. Her yerde arıyorum. Kedim Altınşehir Mahallesi 217 sokakta kayboldu. Buralarda yaşayan vatandaşların daha duyarlı olmasını rica ediyorum. Kedimi bulmak için sokak sokak gezildi. Kedim çok uysal bir kedi, birisi sevmek istese boynunu uzatıp kendini sevdirir, koyu gri renkte, ismine çok duyarlı. 'Şans gel kızım' dendiğinde anında koşarak gelebilen bir kedi. Kedim dişi ve kısırlaştırma işlemi yapılmıştır. Kedimin cinsi scottish fold, bulanların haber vermesini rica ediyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...