Tgrt Haber
19 Ağustos 2022 16:17 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 18:07

Son dakika: PKK'ya bir darbe üstüne darbe! 5 terörist daha öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: PKK'ya bir darbe üstüne darbe! 5 terörist daha öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı

Kahraman Türk askerinin terör belasıyla mücadelesi devam ediyor.

Sınır içi ve sınır dışı operasyonlarıyla terörün kökünü kazıyan Türk Silahlı Kuvvetleri'nden bir başarılı haber daha geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı operasyonu bölgesine saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"TERÖRİSTLERİ BEKLEYEN SONDAN KAÇIŞ YOK"

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok. Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG'li terörist, kahraman komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1560614853722574850

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Suriye-Resulayn bölgesine, Habur kod adlı Hüseyin Muhammed isimli örgüt mensubunun, Haseki’den geçiş yapacağı bilgisi üzerine, Resulayn Yerel Kolluk Kuvveti ve Jandarma Danışma Komutanlığı’nın müşterek operasyonuyla Resulayn ilçe merkezinde yakalandı. 

Son dakika: PKK'ya bir darbe üstüne darbe! 5 terörist daha öldürüldü

Örgüt mensubunun Haseki/Şeddadi bölgesinde örgütsel eğitim aldığı, örgüt içerisinde Kaleşnikof Piyade tüfeği ve Dragunov keskin nişancı tüfeği kullandığı, sözde Samir Taburunda faaliyet yürüttüğü belirlendi.

Örgüt mensubunun Barış Pınarı Harekat bölgesinde terör örgütüne takviye maksatlı geldiği ve 3 TSK personelinin  şehit edilmesi  olayının faili olduğu tespit edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...