Tgrt Haber
24 Nisan 2022 11:09 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 12:09

Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 7 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 7 terörist öldürüldü

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında teröristlere karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütü mensupları inlerinde tek tek vuruluyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) en son yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"HENDEKLERE GÖMMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 7 PKK/YPG’li terörist daha komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi." ifadeleri kullanıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA AĞIR DARBE

Öte yandan TSK'nın 18 Nisan'da gece yarısı Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik başlattığı Pençe-Kilit operasyonunda örgüte peş peşe büyük darbe vuruldu. Harekat başladığından beri onlarca terörist etkisiz hale getirilirken, örgüte ait birçok mağara ve sığınak imha edildi, mühimmatlara ise el konuldu.

MSB'nin harekatın bilançosuna yönelik son yaptığı bilgilendirmede, şu ana kadar öldürülen PKK'lı terörist sayısı 54'e yükseldiği aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...