Tgrt Haber
18 May 2021 13:08

Muharrem İnce: Terörle arasına mesafe koymayanı istemiyoruz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkez binası açılışında konuştu. Genel Başkan olarak ilk kez kameralar karşısına geçen İnce, "Terörle arasına mesafe koymayanı, terörün her türlüsünü kınamayanı istemiyoruz. 85 milyonu buraya bekliyoruz." dedi.

Muharrem İnce: Terörle arasına mesafe koymayanı istemiyoruz
Memleket PArtisi,Muharrem İnce,HDP,CHP

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkez binası açılışında önemli açıklamalar yaptı. İnce, "Eğitimi, sağlığı, iyi yaşam koşullarını, iyi yaşamın nasıl olacağını konuşacağız. Eğitimin niteliğini konuşacağız. Tarımı, hayvancılığı, markalaşmayı konuşacağız. Tasarımı, turizmi konuşacağız." dedi. Muharrem İnce, partinin logosuyla ilgili açıklamalarda bulundu, "Onlarınki de, sizinki de yuvarlak diyorlar. İnsan kafasını kare mi çizelim" ifadelerini kullandı.

“TERÖRÜ KINAMAYANI İSTEMİYORUZ”

Muharrem İnce, terörle arasına mesafe koymayanı ve kınamayanı partisinde istemediğini belirtti. İnce, “Atatürk'e saygısızlık yapanı, ayrımcılık yapanı, çevreye saygısı olmayanı partimize istemiyoruz. Terörle arasına mesafe koymayanı, terörün her türlüsünü kınamayanı istemiyoruz. 85 milyonu buraya bekliyoruz” dedi.

Muharrem İnce: Terörle arasına mesafe koymayanı istemiyoruz

“ÖNEMLİ OLAN DURUŞUNDUR, DURUŞUN”

Yakında bu hastalıktan kurtulduğumuzda bu meydanları gümbür gümbür nasıl doldurduğumuzu herkes görecek. Duruşumuz net, net olacağız. Önemli olan duruşundur, duruşun. Tut ki, Ali'den miras kaldı sana Zülfikar, yüreğin yoksa ne yapsın sana Zülfikar. Ali'nin yüreği olacak önce yüreği.

Muharrem İnce: Terörle arasına mesafe koymayanı istemiyoruz

“EĞİTİMİN NİTELİĞİNİ KONUŞACAĞIZ”

2 ay sonra herkes görecek meydanları. Bu muhalefet düzenine toptan bir itirazımız var. Eğitimi, sağlığı, iyi yaşam koşullarını, iyi yaşamın nasıl olacağını konuşacağız. Eğitimin niteliğini konuşacağız. Tarımı, hayvancılığı, markalaşmayı konuşacağız. Tasarımı, turizmi konuşacağız.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...