Tgrt Haber
26 Ocak 2019 16:06

Nihat Zeybekci: 'İzmir her alanda ihmal edilmiş'

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin mega projelerinin ortak noktasının İzmir olduğunu ancak kentin buna hazır olmadığını bildirdi.

Nihat Zeybekci: 'İzmir her alanda ihmal edilmiş'
nihat zeybekçi,

Zeybekci'nin basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Beydağ ve  Kiraz ilçelerinde çiftçilerle bir araya gelen Zeybekci, her iki ilçede AK Parti  ve MHP ilçe teşkilatlarının yanı sıra Kiraz Belediyesini de ziyaret etti.

Zeybekci, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, özellikle süt üreticilerine  yönelik çok önemli projelerinin bulunduğunu, süt üretiminde İzmir'in Türkiye'nin  1 numarası olduğunu belirterek, "Türkiye'ye İzmir sütü nasıl ulaşıyormuş onu  göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Göreve gelmeleri halinde belediye bünyesinde kuracakları şirket  üzerinden tüm ürünlerin alımını, depolanmasını ve tüm Türkiye'ye pazarlamasını  yapacaklarını anlatan Zeybekci, "Ayrıca bu alanlarda ihtiyaç duyulan yem, zirai  ürün ve ilaç gibi malzemeleri de toplu halde peşin alıp üreticimize vadeli olarak  vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Zeybekci, İzmir'in, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır  medeniyet yolculuğunda, dünyadaki şehirler yarışında hak ettiği yere gelmesi için  uğraştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar millete hiç hükmetmek, yönetmek niyetiyle gelmedik. Bu  millete hizmetkar olabilmeyi Allah'ın bir lütfu olarak gördük. Türkiye'nin mega  projelerinin ortak noktası İzmir ama maalesef kentimiz buna hazır değil. İzmir,  trafikten ulaşıma, temizlikten spor alanlarına kadar akla gelen her alanda ihmal  edilmiş. Turizm başkenti, sağlık turizmi başkenti olmak isteyen İzmir'in hala  arıtması yok, bazı yerlerde kanalizasyon dahi yok, foseptik problemi var. Bunları  duyunca boğazıma bir yumruk gelip tıkanıyor. Yazık değil mi bu şehre? En ufak  yağmurda halimizi görüyorsunuz. İzmir'de sanayi yatırımını, turizm yatırımını  yapacak yer yok. Göreceksiniz bunların hepsini çözeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...