Tgrt Haber
28 Nisan 2014 21:58

Polis cani katilin kaybolan eşini evde arıyor

Anne babasını öldüren Kenan Öner'in Bayrampaşa'daki dairesinde kaybolan eşi Canan Öner'in cesedi aranıyor...

Polis cani katilin kaybolan eşini evde arıyor
polis, ceset, bursa, Kenan Öner, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Bursa'dan gelen polis ekibi, Olay Yeri İnceleme ekibiyle birlikte, anne babasını öldürüp fosseptik çukuruna gömen Kenan Öner'in kaybolan eşi Canan Öner'i bulmak için zanlının Bayrampaşa'daki dairesine girdi. Kayıp olan emlak zengini Ahmet Refik Öner (82) ve Emine Öner'in (75) Bursa İznik'teki çiftlik evlerinin bahçesinde cesetlerinin bulunmasının ardından, polis bu kez de tutuklanan oğulları Kenan Öner'in (56) eşi Canan Öner'in cesedini aramak için Bayrampaşa'daki dubleks daireye girdi.
ANNE VE BABASINI KESEN KIZIMI DA ÖLDÜRMÜŞTÜR!
Akşam saatlerinde Kartaltepe Mahallesi, Fatih Caddesi 142 numarada bulunan Kenan Öner'in evine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere, Bursa'dan gelen özel sivil polis ekibi de eklendi. Savcılıktan beklenen izin saat 20.30 sıralarında polis ekiplerine ulaştı. Bursa'dan gelen ekip ile Olay Yeri İnceleme ekipleri daireye girdi. Polislerin ellerindeki kırmızı dosyalar dikkat çekti. Kenan Öner'in evinde, kayıp olan ve öldürüldüğü tahmin edilen eşi Canan Öner'in cesedini bulmak için çalışma yapılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...