Tgrt Haber
13 Nisan 2015 21:03

Samsun'da akıl almaz saldırı

Samsun'da kimliği belirsiz iki kişinin, arabada sohbet eden dört arkadaşın yanına gelerek tabancayla ateş etmesi sonucu birisi ağır, 2 kişi yaralandı.

Samsun'da akıl almaz saldırı
samsun, saldırı,

Olay bugün İlkadım İlçesi Ataköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Murat D. (37), Mehmet Ç. (19) Adem G. (21) ve Sercan A. (28) boş bir arazide bir otomobilin içinde sohbet etmeye başladı. Bu sırada yanlarına gelen başka bir otomobilden inen kimliği henüz belirlenemeyen iki şüpheli, 4 kişiye açık olan camdan tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçtı.
Açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden tek kurşunla ağır yaralanan Murat D. ile her iki elinden yaralanan Mehmet Ç. arkadaşları tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Murat D. ameliyata alınırken Mehmet Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...