Tgrt Haber
02 Haziran 2015 22:17

SDP'den Bahçeli'ye cevap

SDP Başkanı Oğan, 1 Haziran'da yayınlanan gazete ilanına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye "hakaretlerinden dolayı" tazminat davası açacaklarını söyledi.

SDP'den Bahçeli'ye cevap
sdp, mhp,

Sivil Dayanışma Platformu (SDP) Başkanı Ayhan Oğan, 1 Haziran'da yayınlanan gazete ilanına tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "çirkin hakaretlerinden dolayı tazminat davası" açacaklarını söyledi. Oğan, Devlet Bahçeli'nin, "Kimin maşası olduğu, kime ve neye hizmet ettiği ise az çok belli olan bu platform Türk siyasetine, demokratik teamül ve birikimlere saldırı teşebbüsünde bulunacak kadar alçalmıştır" sözlerine, AA'ya yaptığı açıklama ile cevap verdi.

"Biz, Bahçeli'nin istediği gibi konuşacak değiliz. İstediğimizi söylemekte özgürüz. Bahçeli'nin bu çirkin hakaretlerinden dolayı tazminat davası açacağız. Mahkeme kapıları açık, Bahçeli de başvurabilir" diyenAyhan Oğan, bir sivil toplum kuruluşu olarak gazeteye ilan verdiklerini ifade etti.

Demokratik haklarını dile getirdiklerini belirten Oğan, "Bahçeli'ye bir soru soruyoruz, o cevap verme yerine kin kusuyor, pislik akıtıyor. Platformumuzla ilgili ağza alınmayacak ifadeler kullanıyor, hakaretler de bulunuyor. Cevap vermek yerine olmadık yakıştırmalarda bulunuyor. Bizim milli bir kuruluş olduğumuzu MHP'li arkadaşlar bilir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...