Tgrt Haber
09 Haziran 2022 09:23 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 09:35

Ankara'daki sele kapılan bir kişi ölümden son anda kurtarıldı

Ankara'da etkili olan sağanak sonrası oluşan sel hayatı felç etti. Keçiören'de sele kapılan bir kişinin yol kenarında bekleyen kişiler tarafından kurtarıldığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ankara,Sel,Sağanak,Hava durumu

Ankara’da etkili olan sağanak nedeniyle caddeleri ve dükkanları su bastı. Selde mahsur kalan insanların kepçe ile kurtarıldığı felakette herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Olaya ilişkin yeni gelen görüntülerde ise sele kapılan bir kişinin son anda kurtarıldığı anlar felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

ÖLÜMDEN SON ANDA KURTARILDI

Suyun hızına kapılan kişi, yardım elini tutmasıyla suyun içinden çıkabildi. O anlar bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Belediye ekipleri su basan alanları temizlemek için çalışma başlattı.

TARIM ALANLARI ZARAR GÖRDÜ

Öte yandan Polatlı ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve dolu ekili arazilerin zarar görmesine neden oldu. Ankara genelinde etkili olan sağanak yağış ve dolu yüzünden Polatlı'da soğan ve buğday ekili tarlalar zarar gördü. Özellikle, Şeyhali köyünde sel etkili oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...