Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 11:42

Son dakika: Fırat Kalkanı bölgesinde 7 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Fırat Kalkanı bölgesinde 2 askerimizi şehit eden teröristlere misliyle karşılık verildi. İlk belirlemelere göre en az 7 terörist öldürüldü.

Son dakika: Fırat Kalkanı bölgesinde 7 terörist öldürüldü
MSB,Fırat Kalkanı

Son dakika haberi... Fırat Kalkanı bölgesinde bulunan Suriye’nin El Bab kentinde bir kirpi aracına teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 askerimiz şehit düştü, 2 askerimiz yaralandı. Alçak saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri yoğun ateş altına alındı. Bölgeye yönelik atışlarla ilgili Milli Savunma Bakanlığı bir açıklama yayınladı.

'ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ'

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: Fırat Kalkanı bölgesinde 2 kahraman silah arkadaşımızı şehit eden teröristlere misliyle karşılık verilmiş, yapılan etkili atışlar sonucu terör mevzileri yerle bir edilmiş ve ilk belirlemelere göre en az 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği tespit edilmiştir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bölgede operasyon ve atışlar devam ediyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan kareler:

Son dakika: Fırat Kalkanı bölgesinde 7 terörist öldürüldüSon dakika: Fırat Kalkanı bölgesinde 7 terörist öldürüldüSon dakika: Fırat Kalkanı bölgesinde 7 terörist öldürüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...