Tgrt Haber
21 Temmuz 2016 18:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 15:16

Bakan Eroğlu, 'Belli bir ihanet varsa gereğini yapacağız'

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlayan görevden almalara ilişkin, belli bir ihanet varsa gereğini yapacaklarını, yaşın yanında kurunun da yanmasını istemediklerini söyledi.

Bakan Eroğlu, 'Belli bir ihanet varsa gereğini yapacağız'
bakan,

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlıkta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığında başlayan görevden almalara ilişkin bilgi verdi.

Eroğlu, şöyle konuştu:

"Devletten hem maaş alacak hem devlete ihanet edecek, bu kabul edilemez. Biz bunlardan emin olduklarımızı açığa alıyoruz. Mahkeme, teftiş süresi devam edecek, suçlu bulunursa bunlar devlet memurluğundan atılacak. Hem devlete ihanet edeceksin hem devletten maaş alacaksın, öyle bir şey olmaz."

"Belli bir ihanet varsa gereğini yapacağız"

Gerekli incelemelerin ardından görevden almaların devam edebileceğini belirten Eroğlu, "İnceliyoruz, belli bir ihanet varsa gereğini yapacağız. Biz bu arada yaşın yanında kurunun da yanmasını istemiyoruz. Dolayısıyla çok ciddi inceliyoruz. Arkadaşların emin olduğu kişileri görevden alacağız." dedi.

Bakan Eroğlu, bu büyük ihanetin cezasız kalmaması için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...