Tgrt Haber
14 Ekim 2023 14:16 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 14:28

Tarım ilacı hayatına mal oldu! Zehirlenen iki kardeşten birisi hayatını kaybetti

Karaman'da iki kardeş, bir elma bahçesindeki tarım ilacından etkilenerek zehirlendi. Hastaneye kaldırılan iki kardeşten biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Tarım ilacı hayatına mal oldu! Zehirlenen iki kardeşten birisi hayatını kaybetti
,,

Tarla ve bahçelerde sıklıkla kullanılan tarım ilaçları insan sağlığı açısından büyük tehlike oluşturuyor. Özellikle yoğun ve bilinçsiz şekilde kullanılan tarım ilaçları ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. 

Karaman'da yaşanan bir olay ise tarım ilaçlarının tehlikesini gözler önüne serdi. Elma bahçesinin içerisindeki zirai ilaç dolu konteynerden etkilenen iki kardeşten birisi hayatını kaybetti. 

BAYGIN HALDE BULUNDULAR

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay Yenişehir Mahallesi Göztepe köy yolu üzerinde meydana geldi.

Mehmet Argın ve Muammer Argın kardeşler, bir elma bahçesinin içerisine girdikten kısa bir süre sonra içi zirai ilaç dolu konteynerden etkilenerek baygınlık geçirdi. 

İki kardeşin baygınlık geçirdiğini gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından iki kardeş ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KARDEŞLERİN BİRİNDEN ACI HABER GELDİ

Hastaneye kaldırılan iki kardeşin de elma bahçesinin içerisindeki tarım ilacından zehirlendikleri belirlendi. Kardeşlerden Mehmet Argın'ın durumu ise ağırdı.

Talihsiz adam yapılan tüm çabalara rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...