Tgrt Haber
12 Ekim 2021 11:56

Son dakika! Yunanistan'a kaçmaya çalışan 11 terörist sınırda yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Edirne'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 11 teröristin sınırda kıskıvrak yakalandığını duyurdu. Teröristlerden 8'inin FETÖ, 2'sinin PKK, birinin de DHKP/C mensubu olduğu açıklandı.

Son dakika! Yunanistan'a kaçmaya çalışan 11 terörist sınırda yakalandı
terörist,yunanistan,fetö,pkk

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Yunanistan'a kaçmaya çalışan 11 teröristin sınır birliklerince yakalandığını açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada "Edirne'de görev yapan Hudut Kartallarımız, Yunanistan sınırındaki yasa dışı geçişlerle mücadelesini sürdürüyor. Son dört günde ülkemizden Yunanistan’a geçmeye çalışan 8’i FETÖ, 2’si PKK ve 1’i DHKPC mensubu olmak üzere 11 terörist yakalanarak Jandarma’ya teslim edildi" ifadelerine yer verildi. 

3 ŞÜPHELİ YASAKLI BÖLGEDE YAKALANDI

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri Meriç ilçesinde 1. derece askeri yasak bölgede 3 zanlıyı tespit etti. Şüphelilerin, silahlı terör örgütüne üye olma suçundan istinafta dosyaları bulunan meslekten ihraç gardiyan ve zabıt katibi ile esnaf olduğu belirlendi. Zanlılar A.K, M.C.K. ve A.Ç. gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...