Tgrt Haber
04 Aralık 2017 12:07

Zafer Biryol, itirafçı oldu; FETÖ'cü futbolcuları anlattı!

Eski milli futbolcu Zafer Biryol’un, FETÖ’nün tüm spor yapılanmasını tek tek anlattığı ortaya çıktı. Adli kontrolle serbest kalan Biryol’un, 17-25 Aralık sonrası elebaşının çağrısının ardından Bank Asya’ya 800 bin TL yatırdığı öğrenildi.

Zafer Biryol, itirafçı oldu; FETÖ'cü futbolcuları anlattı!
zafer biryol,fetö,bylock

Futbolda FETÖ/PDY ilişkisini araştıran İstanbul Organize Suçlar ile Mücadele Şube ekipleri, itirafçı Bekir İrtegün'ün ifadelerini genişleterek ByLock kullanıcısı ve FETÖ bağlantılı futbolcular hakkında çalışma başlattı. İlk olarak eski milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı ve tutuklandı. Son operasyon ise Çatkıç ile birlikte sohbetlere katılan milli futbolcu Zafer Biryol'a yönelik oldu.

Biryol'un, ByLock kullanıcısı olması ve himmet vermesi nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi. Biryol'un, 17-25 Aralık sonrası FETÖ'nün Bank Asya'ya yönelik yaptığı çağrının ardından bankaya 800 bin TL yatırdığı ortaya çıktı.
Zafer Biryol, Gülen ile görüşmüş!

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre; Geçmişte Göztepe, Konyaspor, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Mersin İdman Yurdu formalarını giyen Biryol, FETÖ'nün spor yapılanması içindeki tüm ilişkileri anlattı. Denetimli serbestlikle salıverilen Biryol'un itirafçı olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...