Tgrt Haber
18 Nisan 2022 10:27 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 16:02

The Batman filminden rekor gelir: Küresel gişede milyon dolarlar kazandırdı

4 Mart tarihinde vizyona giren yeni Batman filmi (The New Batman), küresel pazarda rekor gelir elde etti. İlk çıkışından bu yana ilgi duyulan film, yapımcının da kasasını doldurdu.

The Batman filminden rekor gelir: Küresel gişede milyon dolarlar kazandırdı

Pandemi kısıtlmalarını gevşetilmesiyle sinema salonları eski formunu yakalamaya başladı. Son dönemde vizyona giren hemen hemen her film, izleyecilerin yoğun ilgisiyle gişe de rekor gelirler elde etmeye başladı.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmi gişe rekoru kırarken, bunun akabinde yeni Batman filmi de vizyona girdiği günden bu yana izleyenlerin beğenisini kazandı.

THE BATMAN'DAN REKOR HASILAT

Overwatch Hollywood'un verilerine göre The Batman filmi, dünya çapında 750 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

The Batman filminden rekor gelir: Küresel gişede milyon dolarlar kazandırdı

Geçtiğimiz hafta Çin'de 22,5 milyon dolar hasılat yapan film, Kuzey Amerika'da 365milyon dolar ve Kuzey Amerika dışında ise 386,1 milyon dolar ile toplamda 751,1 milyon dolar gelir sağladı. Yeni Batman filmi gişe rekoru kırarken, filmin yapımı ise sadece 200 milyon dolara mal oldu.

 

The New Batman,  Matt Reeves'in yönettiği, başrollerini ise Robert Pattinson, Zoe Kravitz'in paylaştığı süper kahraman filmi olarak geliyor. Filmin hikayesi, ünlülerin cinayetini araştırmak için yeraltı dünyasına giren Batman'ın hikayesini konu alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...