Tgrt Haber
15 Nisan 2022 11:02 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 11:45

Netflix, Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi

Cem Yılmaz’ın Neflix’te yayınlanacak yeni dizi için tarih verildi. Netflix Türkiye resmi Twitter hesabı, dizinin yayınlanacağı tarihi açıkladı.

Netflix, Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri için tarih verdi

Cem Yılmaz’ın Neflix’te yayınlanacak yeni dizi için tarih verildi. NetflixTürkiye resmi Twitter hesabı, dizinin yayınlanacağı tarihi açıkladı.

Netflix, birbirinden farklı dizi ve filmleri kullanıcının beğenisine sunmaya devam ediyor. Son olarak Cem Yılmaz’ın standup gösterisinin yayınlandığı platform, bu kez de yine Cem Yılmaz’a ait Erşan Kuneri için tarih verdi.

Bir süredir set görüntüleri paylaşılan Erşan Kuneri’nin yayın tarihi, Netflix Türkiye resmi 

hesabından duyuruldu.

ERŞAN KUNERİ 14 MAYIS’TA YAYINLANACAK

Cem Yılmaz’ın hayat vereceği Erşan Kuneri dizisinin çekimleri, 14 Eylül tarihinde tamamlandı. Sitcom tarzında olacak dizi, 13 Mayıs tarihinde sadece Netflix’te yayınlanacak. Peki dizinin konusu nedir?

GORA, Arif V 2016 gibi filmleriyle damga vuran Cem Yılmaz, bu kez de Sitcon tarzı bir dizi ile karşımıza çıkacak. 13 Mayıs’ta yayına girecek dizinin genel konusu şu şekilde:

 ‘’70’ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile beraber farklı film türlerini denemek için harekete geçer.” 

Ayrıca Netflix, yayın tarihine ek olarak dizinin birkaç sahnesine ait konuşmaları da paylaştı. Yukarıdaki yer alan ekten diziye dair detaylara göz atabilirsiniz. Ayrıca yeni diziyle ilgili düşünce ve beklentilerinizi de yorumlarda paylaşmayı unutmayın. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...