Tgrt Haber
08 Mart 2022 15:46 - Güncelleme : 08 Mart 2022 15:52

Bergen’in katili Halis Serbest’ten tehdit dolu mesaj: Kozan’da kalabalığız

Şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan ‘Bergen’ filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Vizyona girdiği itibari ile 718 binden fazla kişi izlerken pandemiden bu yana en iyi açılış yapan Türk filmi oldu. Film Adana’nın Kozan ilçesinde gösterime girmezken konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bergen’in katili Halis Serbest tehdit dolu mesaj verdi.

Türkiye'nin dört bir yanında vizyona giren 'Bergen' filmi şarkıcı Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesinde yayınlanmadı.
Türkiye'nin dört bir yanında vizyona giren 'Bergen' filmi şarkıcı Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesinde yayınlanmadı.

Şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan ‘Bergen’ filmi 4 Mart’ta vizyona girdi. Sinemaseverler tarafından büyük ilgi gören film 1100 salonda gösterime girdi. Pandemiden bu yana en iyi açılış yapan Türk filmi olan ‘Bergen’ 3 günde 718 binden fazla kişi tarafından izlendi.

FİLM KOZAN’DA VİZYONA GİRMEDİ

Film Türkiye’nin farklı noktalarında vizyona girerken Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesinde ise yayınlanmadı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi.

HALİL SERBEST: KOZAN’A YAKIŞIK OLMAZ

Bergen’in katili yaşanan olaylar sonrası ilk kez açıklamalarda bulundu. Serbest, film ile ilgili Belediye Başkanı ile görüşmediğini iddia ederken ““Ben kalabalık bir aileyim Kozan’da. Bir film yapıyorsunuz değil mi? Yaşanan yer neresi? Adana, Kozan. Olmaz, yakışık olmaz.” diyerek filmi istemediğini belirtti.

“İNTERNETE DÜŞÜNCE FİLMİ İZLERİM”

Serbest, filmi hala izlemediğini söyleyerek "Bizlerden daha izleyen olmadı. Bu filmi ben gidip sinemada seyretmem" dedi. Filmi internette yayınlandığında oradan izleyip yorum yapacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...