Tgrt Haber
12 Ağustos 2014 17:33

Erdoğan o davete katılacak mı?

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya Köşkü'nde düzenleyeceği veda resepsiyonuna katılıp katılmayacağı belli oldu.

Erdoğan o davete katılacak mı?
Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı, Abdullah Gül, Çankaya Köşkü, veda resepsiyonu,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bu akşam Çankaya Köşkü'nde düzenleyeceği veda resepsiyonuna katılacağı öğrenildi.
GÜL VEDA KONUŞMASI YAPACAK
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu akşam devlet erkanına vereceği veda resepsiyonunda, Cumhuriyet Bayramı başta olmak üzere diğer resepsiyonlardaki uygulamanın aksine konuklarını eşiyle birlikte tek tek el sıkarak karşılamayacak. Konuklar tören salonuna alındıktan sonra Gül ve eşi salona girecek. Gül, konuklarına hitaben bir veda konuşması yapacak.
AJANSLAR GÖRÜNTÜ ALAMAYACAK
Bu resepsiyonda farklı bir uygulama daha olacak. Ajanslar törenden görüntü alamayacaklar. Görüntüleri Cumhurbaşkanlığı basın merkezi ve TRT, basına servis edecek. (HABER7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...