Tgrt Haber
20 Mart 2023 18:11 - Güncelleme : 20 Mart 2023 20:02

CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu kararı: Parti grubu cumhurbaşkanı adaylığını onayladı! 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı partisinin grup toplantısında onaylandı. Çarşamba günü YSK'ya başvuru gerçekleştirilecek. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu kararı: Parti grubu cumhurbaşkanı adaylığını onayladı! 
Kılıçdaroğlu,seçim,YSK

CHP TBMM Grubu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak duyurduğu Kemal Kılıçdaroğlu için bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine ilişkin grup kararı aldı.

CHP kapalı grup toplantısında bir araya geldi. Toplantının ardından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, aldıkları kararı açıkladı. CHP’nin adayı resmen Kemal Kılıçdaroğlu olurken Çarşamba günü, Yüksek Seçim Kurulu'na gidileceği açıklandı. 

"YSK'YA BAŞVURU YAPACAĞIZ"

CHP Grubu'nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu oybirliği ile partinin 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği kararını açıklayan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Oy birliği ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdik. Çarşamba günü YSK'ya başvurumuzu yapacağız" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...