Tgrt Haber
07 Haziran 2022 14:45 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 16:31

Son dakika! Külliyede sürpriz zirve: Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lider Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.00'te başlayan sürpriz görüşme sona erdi. İki liderin görüşme sonrası açıklama yapıp yapmayacağı henüz belli değil.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Külliyede sürpriz zirve: Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Devlet Bahçeli,MHP

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin süpriz görüşmesi sona erdi.

Süpriz görüşmede öncelikli olarak iki lider, Suriye'nin kuzeyine olası operasyon ve 2023 seçimleri öncesi yapılacak çalışmaların değerlendirdiği tahmin ediliyor.

İKİ LİDERİN GÜNDEMİ YOĞUN

İki liderin, Rusya-Ukrayna savaşı, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği başvurusu, Suriye'nin kuzeyine olası operayon ve Ukrayna'nın 22 milyon ton tahılı Türkiye üzerinden dünyaya dağıtılması konularını da görüştüğü tahmin ediliyor.

Erdoğan ve Bahçeli en son geçtğimiz Ramazan ayında Beştepe'deki Özbek Otağı'nda iftar yemeğinde bir görüşme gerçekleştirmişti.

BLOKE EDİLMİŞ DURUMDA

Öte yandan Türkiye üzerinden dünyaya dağıtılması düşünülen tahıl konusuna ilişkin Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Ukrayna’nın Odessa limanları üzerinden her ay 10 milyon ton tahıl ihraç edebileceğini kaydederek, "Şimdi orada 22-25 milyon ton tahıl bloke edilmiş durumda" açıklamasını yapmıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...