Tgrt Haber
26 Mart 2024 10:39 - Güncelleme : 26 Mart 2024 11:56

Yerel seçim öncesi istifa şoku! Ayrılan 600 kişi AK Parti'ye geçti

Yerel seçimlere sayılı günler kala Demokrat Parti'den istifa eden 600 kişi AK Parti'ye geçiş yaptı. AK Parti'ye katılan 600 üyenin rozetlerini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen taktı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yerel seçim öncesi istifa şoku! Ayrılan 600 kişi AK Parti'ye geçti

Milyonlarca kişinin sandık başına gidip oy kullanacağı yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Adaylar seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken Demokrat Parti tarafında ise istifa şoku yaşandı. Üsküdar Demokrat Parti İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca partilerinden istifa edip, AK Parti Üsküdar teşkilatına katıldı.

Demokrat Parti'den ayrılıp AK Parti'ye geçiş yapan 600 kişinin rozetlerini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen taktı.

Yerel seçim öncesi istifa şoku! Ayrılan 600 kişi AK Parti'ye geçti - 1. Resim

"BİRLİĞİMİZ DAHA DA PEKİŞMİŞTİR"

AK Parti'ye geçen yeni üyelere rozet takma töreninde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen şu ifadeleri kullandı:

"Biraz önce Ferman Başkanımızın da ifade ettiği gibi Demokrat Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı'ndaki görev yapan başta ilçe başkanımız ve ekibi olmak üzere arkadaşlarımızın AK Parti ailemize bir hoş geldiniz merasimi dolayısıyla da bir aradayız. Bu vesileyle başta başkanımız olmak üzere ekibine, yol arkadaşlarına, Demokrat Partisi'nin Üsküdar'daki üyelerine bu güzel kararlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu kararları hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Ferman Başkan ve ekibi, Üsküdar'da AK Parti ailemize gelerek gücümüze güç katmışlardır. Birliğimiz daha da pekişmiştir. Bu arkadaşlarımızla birlikte Üsküdar'da, İstanbul'da, Türkiye'de daha huzurlu ve başarılı bir şekilde yol yürüyeceğimize inancımız tamdır, hayırlı olsun"

Yerel seçim öncesi istifa şoku! Ayrılan 600 kişi AK Parti'ye geçti - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...