Tgrt Haber
12 Ağustos 2023 22:08 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 22:10

Yürek yaralayan olayda yeni gelişme: Annesinin ellerini kelepçelediği genç devlet korumasında

Büyükçekmece’de bir annenin 22 yaşındaki yüzde 90 engelli çocuğunun ellerini kelepçelediği iddiası büyük infiale neden olmuştu. Annenin gözaltına alındığı olayda yürek yakan olayda yeni bir gelişme yaşandı. Talihsiz çocuk annesinden alınarak koruma altına alındı. İstanbul Valiliği olayla ilgili adli sürecin devam ettiğini belirtti.

büyükçekmece

Büyükçekmece’de yüzde 90 zihinsel engelli raporu olan oğlu E.Ö.’ye annesi Gönül A.'nın kötü davrandığı ve oğlunun ellerini kelepçelediği iddiası sosyal medyada infial yaratmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri anneyi gözaltına almıştı.

İstanbul Valiliği annenin oğluna kötü muamelede bulunduğu iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını duyurdu. 

Valilik açıklamasında "Yapılan incelemenin sonucunda G.A. hakkında adli süreç başlatılmış olup, kötü muameleye uğradığı belirlenen E.Ö. de koruma altına alınmıştır. Konuyla ilgili başlatılan adli süreç devam etmektedir.” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...