Tgrt Haber
10 Haziran 2021 20:00

3 yeni meslek grubu aşılamaya dahil edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında yarından itibaren aşılama programına dahil edilecek yeni meslek gruplarını duyurdu.

3 yeni meslek grubu aşılamaya dahil edildi
Aşılama,Bakan Koca,kafe,restoran,kuaför,avukat

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı konusunda müjdeleri peş peşe verdi. Bugün itibarıyla 32 milyon 213 bin 119 kişinin aşılandığı Türkiye'de gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının Kovid-19 aşılamalarının yarın başlayacağı bildirildi.

Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin" mesajını verdi.

KUAFÖRLER AŞILANACAK

Daha sonra yeni bir paylaşım daha yapan Bakan Fahrettin Koca, aşı programına kuaförlerin de alındığını belirtip, "Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin" ifadelerini kullandı.

AVUKATLAR DA  LİSTEYE EKLENDİ

Sağlık Bakanı Koca, yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatların aşı programına dahil edildiğini belirtip,"Yarından itibaren tüm avukatlarımız aşı olabilirler. Bu güce güvenin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...