Tgrt Haber
11 Aralık 2015 15:04

Balıkesirsporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Balıkesirsporlu futbolcular Ertuğrul Furkan, Eray Ataseven ve Genero Zeeufuik, Balıkesir Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştular.

Balıkesirsporlu futbolcular öğrencilerle buluştu
balıkesirspor,

Bu yıl kuruluşunun 130'uncu yılını kutlayan lisedeki etkinliğe Yönetici Metin Kurt, Taraftar ve Stat Sorumlusu Hakan Özışıklıoğlu, Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Ceylan da katıldı. Bir öğrencinin, "Samsunspor müsabakasının sonucu ne olur? Ona göre bahis yapacağım" sorusu salonu kahkahaya boğarken, Eray soruya, "Bizim 9 karşılaşmamız beraberlikle bitti. İlk yarı 0, maç sonu 2 oynayabilirsin" diye esprili bir yanıt verdi. 
Balıkesirspor'un Hollandalı golcüsü Zeefuik, futbolcu olma konusunda en büyük desteği ailesinden gördüğünü, kardeşlerinin de futbol oynadığını açıkladı. Zeefuik, Balıkesir'de en çok köfte ve triliçe tatlısını sevdiğini söyledi. Hakan Özışıklıoğlu, öğrencileri önümüzdeki hafta Atatürk Stadı'nda oynanacak Boluspor maçına davet ederken, "Balıkesirsporluyum diyen herkes takıma destek olmalı" dedi. 
Söyleşinin sonunda öğrenciler, futbolculardan imza almak için yarışırken, bol bol selfi çektiler. Futbolcular Okul Müdürü Yüksel Kocaşahan'a imzalı formalarını, öğrencilere ise şapkalarını hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...