Tgrt Haber
31 Aralık 2021 17:21

Beşiktaş'a yakın isim Bülent Uslu, Cenk Tosun transferini açıkladı: Devre arasında Beşiktaş'a gelecek

TGRT Haber'de yayınlanan 'Stüdyoda Futbol' programının yorumcusu ve Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu, siyah-beyazlıların forvet için Everton'da oynayan Cenk Tosun ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığını ve devre arasında Beşiktaş'a geleceğini açıkladı.

Beşiktaş'a yakın isim Bülent Uslu, Cenk Tosun transferini açıkladı: Devre arasında Beşiktaş'a gelecek
Beşiktaş,Transfer,Cenk Tosun

TGRT Haber ekranlarında Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde konuşan Bülent Uslu, Beşiktaş'taki transfer arayışı ve Teknik Sorumlu Önder Karaveli ile ilgli önemli açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların çok güçlü bir kadro kurduğu sezonda, liderle arasında 18 puan fark olduğunu belirten Uslu, "Bu da herhalde işin siyah kısmı" dedi. Uslu, 2022'nin Beşiktaş için iyi bir yıl olması temennisinde bulundu.

"ÖNDER KARAVELİ'NİN KADRO OLUŞTURMASINA KARIŞILIYOR"

Bazı duyumlar aldığını belirten Uslu, "Önder hocanın kadro oluşturmasına Nevzat Demir tesislerinde bazı kişilerin müdahil olduğu söyleniyor. Bu iddialar çok önemli" dedi. Birçok iddia olduğunu belirten Uslu, "Benim eleştirdiğim nokta şu; İddialar yalan olabilir ama Beşiktaş kulübünün bir an önce çıkıp bunu net bir şekilde açıklaması lazım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a yakın isim Bülent Uslu, Cenk Tosun transferini açıkladı: Devre arasında Beşiktaş'a gelecek
Bülent Uslu, TGRT Haber ekranlarında Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde önemli açıklamalarda bulundu

"CENK TOSUN DEVRE ARASINDA BEŞİKTAŞ'TA"

Beşiktaşı'n trafnsfer çalışmalarına da değinen Uslu, "Cenk Tosun'un sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Başkan bütün sezon özenle Tosun'la ilgilendi. Fakat şartlar şunu gösterdi ki Beşiktaş'ın Cenk Tosun kalitesinde bir stopere ihtiyacı var. Çok büyük bir aksilik olmazsa Tosun devre arasında Beşiktaş'a gelecek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...