Tgrt Haber
03 Şubat 2014 11:56

Fenerbahçe 13 puanın 9'unu deplasmanda kaybetti

Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kaybettiği 13 puanın 9'unu deplasmanda yitirdi

Fenerbahçe 13 puanın 9'unu deplasmanda kaybetti
fenerbahçe, sarı-sacivertliler, spor toto, süper lig, fenerbahçe'nin deplasman karnesi,

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, rakip sahadaki maçlarda sıkıntı yaşıyor. Ligde 44 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertliler, bu sezon kaybettiği 13 puanın 9'unu dış sahada yitirdi. Sezona deplasmanda Torku Konyaspor yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, 16. haftada Karabük'te Kardemir Karabükspor'a ve 19. haftada da dış sahada Eskişehirspor'a mağlup oldu. Deplasmanda zorlanan Fenerbahçe, dış sahada kazandığı 6 maçın üçünde uzatma dakikalarında, ikisinde de son dakikalarda attığı gollerle 3 puan aldı. Ligin 4. haftasında Kasımpaşa deplasmanında iki kez yenik duruma düşen sarı-lacivertliler, 90+4. dakikada Webo'nun attığı golle maçı 3-2 kazanmayı başardı. Fenerbahçe, 8. haftada da Kayseri Erciyesspor ile dış sahada oynadığı maçta 90+4. dakikada Emenike'nin golüyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Ligde 10. haftada Bursa deplasmanında da 90+1. dakikada Batalla'nın beraberlik golüne engel olamayan sarı-lacivertliler, 2 dakika sonra, 90+3. dakikada Egemen Korkmaz'ın golüyle maçı 3-2 kazanıp, 3 puan aldı. Dış sahada 12. haftada Medical Park Antalyaspor'u 89. dakikada Sow'un attığı golle 2-1 yenen Fenerbahçe, 14. haftada da Çaykur Rizespor'u 83. dakikada Webo'nun golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe, 6. haftada Ankara deplasmanında ise Gençlerbirliği'ni 60. dakikada Kuyt'ın attığı golle 1-0 yendi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...